marți, 12 februarie 2013

Veste buna

Azi am primit vestea pe care o asteptam! Desi domnul doctor Nicolescu a spus ca se apropie a doua operatie,azi am primit raspunsul doamnei doctor din Viena si NU se apropie deloc operatia! A spus ca foarte multumita de evolutia mea! Desi imediat dupa operatie,recuperarea a fost foarte greoaie,in cele 6 luni care s-au scurs de atunci am evoluat numai in bine. I s-a explicat lui mami la ce trebuie sa fie atenta,dar eu nu prezint absolut nimic din acestea. Daca nu as avea semnul de curaj pe piept,nimeni nu ar crede ca sunt operata la inima si ca din pacate,ma mai asteapta 2 operatii. Pentru ca doamna doctor a rectificat,si imi va face si Fontan-ul. Dar mai e pana atunci.
A mai spus ca dupa ce implinesc un an,vrea sa ma consulte dumneaei,deci mami si tati trebuie pana in iunie sa stranga bani de drum si de consult. Am auzit-o eu pe mami ca asteapta exact costurile controlului acolo. Atunci se va decide exact cand va avea loc a doua operatie.
Voi reveni cu amanunte.
Vroiam doar sa impartasesc vestea cea buna cu VOI,cei care,desi majoritatea nu ma cunoasteti,ati ales sa credeti in mine si sa ma ajutati sa traiesc! Multumesc din suflet!
Si a zis mami ca trebuie sa-i aducem aminte doamnei Mariana Lupascu ca ii  multumim din suflet si ii ramanem vesnic indatorati!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu